AMERICANS TRY INDONESIAN STREET FOOD

  • Published on: 06 June 2018
  • "This one tastes like Disney World to me, I don't know why."

    We're finally back again with another video! The Americans are sharing their experience on their first time trying on some of the classic Indonesian street food that you can find in every corner in Indonesia.

    Enjoy!

    Music: Getz Me to Brazil - Doug Maxwell, Media Right Productions https://youtu.be/Q2xwfyBgcoc
  • Runtime : 6:6
  • street food food taste test makanan jajanan jajanan indonesia martabak klepon putu bakso bola ubi america americans indonesia react

COMMENTS: 40

  • GADO
    GADO   1 weeks ago

    OUR INSTAGRAM: @gadocultureplease kindly follow us for more updates about new videos, our crews, and the content! :D

  • Musaffa Albajili
    Musaffa Albajili   3 hours ago

    Gara" liat ni video, gue jadi laperr😥Btw nice video👍

  • Wira Nata
    Wira Nata   4 hours ago

    Klo org bule bilang unhealthy. Nenek gw masih idup umur 70an lebih. Sehat2 aja dia makan bgituan. Malah ke ep ci n mukidi ayam yg ga sehat. Haha

  • Tannia Chandra
    Tannia Chandra   6 hours ago

    Makanan indonesia kan memang enak dan juga murah

  • Aurora Desrouleaux
    Aurora Desrouleaux   6 hours ago

    Hi, im from new york and i would love to taste indonesian food especially the gado gado and rendang. I already go to bali and its fun

  • Kalashnikova CUB
    Kalashnikova CUB   9 hours ago

    These guys so awesome, I love them :DTerima kasih sudah mampir dan menjelajah kuliner Indonesia, masih banyak yang belum di coba itu wajib ada part 2,3,4,5 nya nih video kayaknya hehehe :D

  • Nann Zame
    Nann Zame   10 hours ago

    Getuk mna getuk.onde onde wkwk

  • Raz Buzz
    Raz Buzz   13 hours ago

    kalo dikasih pilihan antara martabak manis atau martabak asin pilih mana??? aku pilih asin

  • Raz Buzz
    Raz Buzz   13 hours ago

    i hate when malaysia stole indonesian traditional food like rendang

  • Nila Muhammad
    Nila Muhammad   13 hours ago

    Nma msakan Indo bgitu simpel, tpi klw k bhs inggris jdi panjang ya? 😁 Thick Pancake with Chocolate, cheese & peanuts = MARTABAK :v

  • Park Dew
    Park Dew   14 hours ago

    Pempek, sate, batagor, etc. indonesia makanan nya the best bgt apalagi streetfood nya gakalah sm yg diluar

  • the Baystander
    the Baystander   17 hours ago

    Did you know that somewhere in jakarta there is a street food that sell SNAKE and FROG meat and blood.

  • freeze cold
    freeze cold   17 hours ago

    When it comes to indoensian foods, i didnt see any malaysian claiming this and that on comment section, but when it comes to malaysian foods..... too many triggered indonesians,..

  • DecimusYna
    DecimusYna   20 hours ago

    Finally, someone actually include klepon in it! :D

  • skinny yunus
    skinny yunus   1 days ago

    Video ini sering nongol di beranda gua tapi gua cuekin. Baru kali ini gua nonton hahaha.

  • SergXD
    SergXD   1 days ago

    Bagga saya liat org luar negeri suka mkn kta

  • Edwina Anjayani
    Edwina Anjayani   1 days ago

    Jadi keinget temen gw orang perancis yg doyan bgt martabak manis setiap hari selama seminggu di jakarta makan martabak manis dan dia bawa pulang sampe ke paris. Dia bilang the best dessert in the world!

  • Alvin Guo
    Alvin Guo   1 days ago

    I Love My Country(Indonesia). There is A Lot Of Delicious Foods.Thank You For Visiting Our Country

  • the galaxy game
    the galaxy game   1 days ago

    Wow orang america ada yang suka martabak sama kaya aku